Dé vloer voor Architecten

Als architect sta je vandaag de dag voor uiteenlopende uitdagingen. Strenge eisen van ruimtelijke ordening en allerhande bouw- en installatietechnische knelpunten. En hoewel het soms haaks kan staan op de financiële haalbaarheid van (transformatie)projecten, moet de kwaliteit van het ontwerp dat je oplevert vanzelfsprekend zijn. Daarom staat bij ons kwaliteit hoog in het vaandel. We kunnen met onze unieke, in huis ontwikkelde printstraat alle denkbare designs printen in 720 dpi – en verwerken tot een sensationele vinyl vloer. Voor het eerst zijn de ontwerpmogelijkheden écht eindeloos.

Uiteraard moet een gebouw als eerst bruikbaar en leefbaar zijn, dat goed en prettig functioneert. Maar jouw taak als architect gaat verder dan dat. Je wilt niet alleen aan verwachtingen voldoen, je wilt ze overtreffen. M4FOUR weet welke verwachtingen overtroffen moeten worden. Wij combineren fun met functionaliteit. Onze vinyl vloeren gaan volledig over in het individueel gewenste karakter en stijl van de ruimte. Van optische illusies tot de integratie van sensationele technieken als LED verlichting, sensormechaniek en communicatietechnologieën. Bovendien kunnen we wayfinding uitstekend faciliteren met het situatie-specifiek vloerontwerp. We ontwerpen magische vloeren. Vloeren die spreken. Nu rest de vraag, wat ontwerp jij, nu je alle vrijheid hebt?

Informeer naar de mogelijkheden, of vraag een sample aan!

Elk ontwerp wordt uiteindelijk vertaald naar een op maat gemaakte, situatie-specifieke sensationele vloer. Het M4FOUR-assortiment bevat voor élke situatie de juiste type vinyl vloer, zodat het letterlijk (en figuurlijk) naadloos aansluit bij de functionaliteit van de ruimte of het gehele gebouw. Of de vinyl vloer nu super slijtvast, waterdicht, extra hygiënisch, licht en flexibel of juist ijzersterk moet zijn. Uiteindelijk wordt het vloerontwerp aangeleverd op rollen, desgewenst gecombineerd tot één gigantische vloer.

M4FOUR biedt uitgebreid advies, ondersteuning en training van de technische mogelijkheden met betrekking tot het kiezen van het juiste product, de gewenste foto’s en de installatie van de producten. Maar we dagen alle architecten, ontwerpers en designers uit om zelf ook out of the box te denken. Denk dus niet in beperkingen en overstijg barrières, want the sky is the limit. Nu ook op de vloer. Ben je klaar om je creativiteit de vrije loop te laten? Vraag vrijblijvend naar meer informatie en ontdek de mogelijkheden!

Case: Wonen & Co

“Een extravagante expositie van modeontwerper Jan Boelo”

Meer informatie? Vul hier je gegevens in.

Bedrijfsnaam
Naam
Functie
Telefoonnummer
E-mail
Plaats

m4four.com

The highest standard in Customized Vinyl Floors

Contact