Dé vloer voor Scholen

Hoe inspireer en prikkel je leergierigen? Hoe creëer je de ideale learning environment? Hoe zorg je ervoor dat er een perfecte balans ontstaat tussen educatie, fun en veiligheid? Leerlingen en studenten zijn tegenwoordig gewend aan veel prikkels en worden vaak te weinig uitgedaagd door hun omgeving. Door het ontwerpen van een unieke en educatieve vloer, kunnen ze worden gestimuleerd, uitgedaagd en geïnformeerd. M4FOUR produceert vinyl vloeren waarmee we fun en functionaliteit combineren tot een unieke omgeving voor leerling, student en docent.

Scholieren en studenten worden in grote mate beïnvloed door hun omgeving. Door elementen van educatie met fun en veiligheid te combineren worden ze niet alleen binnen de les, maar ook daarbuiten gestimuleerd. Van vloer tot plafond: onze designs worden volledig geïntegreerd in de gehele ruimte. Help ze op weg met een gebalanceerde en uitdagende leeromgeving binnen lokalen, maar óók daar buiten. Denk bijvoorbeeld aan een entreehal dat de passanten warm verwelkomt, een kleurrijke kantine en bewegwijzering door middel van inspirerende prints in de wandelgangen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op of vraag een sample van de vloer aan!

M4FOUR VOOR EEN LEARNING ENVIRONMENT

Wij produceren vinyl vloeren die spreken. Door onze unieke printstraat – waarvan er momenteel één in de wereld bestaat – is het mogelijk om een volledig gepersonaliseerde vinyl vloer te maken. Onze vinyl vloerproducten zijn allemaal van hoge printkwaliteit, 720 dpi, en worden door ons geleverd op rollen, die desgewenst gecombineerd kunnen worden tot één gigantische vloer. Zo sluiten de vloeren letterlijk én figuurlijk naadloos aan op de rest van de omgeving. Op de omgeving die prikkelt, inspireert en stimuleert.

Bovendien kan een (nieuwe) leerling of student binnen een groot gebouw al gauw de weg kwijt raken, zeker in stress-situaties. Begeleid leerlingen, studenten, maar ook personeel, veilig en snel door het gebouw middels het verwerken van bewegwijzering en/of veiligheidsboodschappen in de vinyl vloer. Houdt door middel van nieuwe sensortechniek in de vloeren bij hoeveel mensen er in het gebouw zijn, onmisbare informatie in noodsituaties! Zo weet iedereen wat hij moet doen als het erop aankomt.

En niet onbelangrijk: de vinyl vloeren zijn super hygiënisch en eenvoudig te reinigen. M4FOUR Premium T is een flexibel, maar bijzonder sterk materiaal en daardoor geschikt voor (zeer) zwaar gebruik. Tijdens het productieproces wordt het ontwerp in spiegelbeeld onder op de vloer geprint: een uiterst slijtvast en duurzaam design. Maar bovenal, door de integratie van het complete ontwerp in een gebalanceerde en gezonde leeromgeving, zijn onze gepersonaliseerde vinyl vloeren ook nog pedagogisch verantwoord! Geïnspireerd geraakt, of benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw school of universiteit? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Meer informatie? Vul hier je gegevens in.

Bedrijfsnaam
Naam
Functie
Telefoonnummer
E-mail
Plaats

m4four.com

The highest standard in Customized Vinyl Floors

Contact