Dé vloer voor Entertainment

In de belevingseconomie van vandaag de dag waarin het draait om ervaren, meemaken en beleven, staat entertainment hoog in het vaandel. Imagineering (imagination & engineering), een term die door Walt Disney bekendheid over de hele wereld kreeg, is hierin de sleutel. Als techniek en verbeelding samenkomen, worden er nieuwe belevingswerelden gecreëerd. Als entertainer moet je niet alleen verwachtingen tegemoet komen, je moet ze overtreffen. Dat doe je met de gepersonaliseerde vinyl vloeren van M4FOUR.

Onze vloerdesigns kunnen volledig geïntegreerd worden in het complete ontwerp van elke ruimte. Van vloer tot plafond, van geur tot kleur. Hierin combineren we fun met functionaliteit. Met de vinyl vloeren van M4FOUR geef je een extra dimensie aan de ruimte, waarin vloeiende interactie met de bezoeker mogelijk is. Onze unieke printstraat – waarvan momenteel slechts één ter wereld is – maakt het mogelijk om alles op de vloer te communiceren. Alle denkbare designs, in elke kleur. Zelfs jouw eigen ontwerp. Bedenk het, wij printen het.

Hoe ga jij een nieuwe belevingswereld creëren? Imagineer er op los en vraag een sample aan of neem vrijblijvend contact op!

M4FOUR VOOR EEN UNIEKE BELEVING

Langzaam maar zeker neemt Nederland de vormen van een 24-uurseconomie aan: als we niet slapen willen we vermaakt worden. We willen beleven, we willen ervaren. Unieke ervaringen die onze fantasieën prikkelen maar tegelijkertijd bijzonder realistisch zijn. Technologie speelt hierin een steeds grotere rol. Denk aan Virtual of Augmented Reality en andere vormen van mobiele connectiviteit die zorgen voor een extra laag in de beleving van de vrije tijd.

Ook M4FOUR integreert techniek in haar vloerontwerpen. Middels LED verlichting kunnen we indrukwekkende highlights in een ontwerp aanbrengen en bovendien de veiligheid van een ruimte of gebouw bevorderen. We kunnen communicatietechnologieën verwerken in de vloer, waardoor de vloer signalen en boodschappen kan sturen naar de telefoon van de bezoekers die ter plaatse zijn. Met sensortechnieken kunnen we beleving dichter bij de realiteit brengen.

Met imagineering creëren we een extra dimensie en produceren (en leveren) we gepersonaliseerde, situatie-specifieke oplossingen. Prints worden met een resolutie van 720 dpi in de vloer verwerkt, waardoor het design levensecht lijkt. Het vloerontwerp wordt aangeleverd op rollen, desgewenst gecombineerd tot één gigantische vloer. Ons vinyl product M4FOUR Premium T is een flexibel, maar sterk materiaal dat een hoge gebruikersintensiteit kan verdragen. Bovendien is de vloer eenvoudig te reinigen. Voor tijdelijke acties is M4FOUR Premium W uitermate geschikt. Ben jij klaar om onbegane paden te bewandelen? Neem dan vrijblijvend contact op!

Meer informatie? Vul hier je gegevens in.

Bedrijfsnaam
Naam
Functie
Telefoonnummer
E-mail
Plaats

m4four.com

The highest standard in Customized Vinyl Floors

Contact