Dé vloer voor beurzen, evenementen & exposities

Of je nu je merk, product of dienst wilt vertegenwoordigen tijdens een beurs of een ander evenement, alles valt of staat met een goed verhaal. En jouw verhaal wordt sterker met vinyl vloeren van M4FOUR. Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Stel je eens voor wat een compleet geïntegreerd design – van opbouw tot inrichting & van planning tot promotie – doet met jóuw verhaal. Hoe ga jij bezoekers verleiden, nieuwsgierig maken, zijn of haar aandacht trekken, informeren en overdonderen? Verhoog de lat. Maak het memorabel. M4WOW.

Op een beurs, evenement of expositie is je stand dé plek waar het moet gebeuren. Jouw vierdimensionale visitekaartje. Bezoekers worden overbeladen met impulsen van allerhande stands en exposanten. Zaak is om hier op subtiele wijze bovenuit te stijgen, net een beetje meer op te vallen en potentiele klanten te leiden naar jouw stand. En dat is waar M4FOUR mee kan helpen! M4FOUR combineert fun & functionaliteit met de unieke productie van digitaal geprinte vinyl vloeren. Zonder creatieve beperkingen, zonder kwaliteitsverlies.

Zorg ervoor dat bezoekers voor jóuw stand kiezen. Neem contact met ons op.

M4FOUR voor een unieke eerste indruk

Bij M4FOUR begrijpen we dat jouw stand een coherent geheel moet vormen en dat deze moet aansluiten bij de kern van je marketing- en beursplan. Daarom kunnen onze vinyl vloeren volledig geïntegreerd worden in het complete ontwerp. Onze unieke printtechnologie maakt het mogelijk om alle boodschappen op het gebied van (merk)beleving op de vloer te communiceren in hoge kwaliteit (720 dpi).

Met een frisse vindingrijkheid en intrigerende inventiviteit van M4FOUR komt jouw stand tot leven. We ontwerpen, produceren én leveren situatie-specifieke, digitaal geprinte vinyl vloeren. Door onze in huis ontwikkelde printstraat kunnen alle boodschappen in de vloer verwerkt worden. Commercieel, informerend of esthetisch van aard. Ook jouw éigen ontwerp. Laat je creativiteit de vrije loop!

M4FOUR Premium E is de perfecte vloer voor evenementen en beurzen. Het vinyl is licht, flexibel, snel leverbaar en goed betaalbaar. Bovendien kan het vinyl meerdere keren gebruikt worden. De vinyl vloer wordt namelijk aangeleverd op rollen – desgewenst gecombineerd tot één geheel – waardoor er geen lijm gebruikt hoeft te worden. Zo zal jouw stand meerdere malen schitteren, met een design dat past in het totaal plaatje en (letterlijk) naadloos aansluit bij de gehele marketingcommunicatie.

Meer informatie? Vul hier uw gegevens in.

Bedrijfsnaam
Naam
Functie
Telefoonnummer
E-mail
Plaats

Festivak

Dé vakbeurs voor de evenementenbranche. Hier moet je aanwezig zijn als je werkzaam bent in de branche van (publieks)evenementen. Wij zijn er bij! Jij ook?

Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Datum: 15 en 16 november 2017
Thema: Beleving en technologie

m4four.com

The highest standard in Customized Vinyl Floors

Contact