Dé vloer voor Horeca

“De klant is koning” is nergens zó waar als binnen de horeca. Dit is niet alleen waar vanwege de stevige competitie binnen de horeca branche, maar ook omdat een tevreden klant een terugkomende klant is. Bij voorkeur eentje die je bedrijf aanbeveelt in zijn netwerk. Maak je een geweldige eerste indruk, maar ook een tweede en derde, dan is een tevreden klant veel waard. Hoe maak je de beste eerste (en tweede, en derde) indruk? Het antwoord is beleving. Speel in op de behoeftes van de klanten en creëer een extra dimensie in het bezoek van de klant.

M4FOUR levert behalve indrukwekkende vinyl vloeren ook een volledige klantervaring. Het thema van de volledig gepersonaliseerde vloeren kunnen worden volledig geïntegreerd in het totaalplaatje van jouw restaurant, bar, club of andere horecagelegenheid. Daarmee maak je hét verschil die vandaag de dag hard nodig is. Met de vinyl vloeren van M4FOUR geef je een extra dimensie aan de ruimte, waarin vloeiende interactie met de bezoeker mogelijk is.

Laat je inspireren en bedienen van de meest creatieve oplossingen voor jouw bedrijf. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een sample aan!

M4FOUR VOOR EEN UNIEKE KLANTERVARING

Door de unieke printstraat van M4FOUR is het nu mogelijk om een slijtvaste, hygiënisch gecertificeerde en bovenal volledig gepersonaliseerde vloer te leggen in restaurants, keukens, clubs en andere horecagelegenheden. Met frisse vindingrijkheid komen we tot een uniek design dat naadloosaansluit bij de wensen van jou, je klanten en je organisatie. Desgewenst verwerken we veiligheids- of routeboodschappen in de vinyl vloer om jouw klanten nog beter hun weg te laten vinden.

Ook kunnen we techniek integreren in de vloerontwerpen. Middels LED verlichting kunnen we indrukwekkende highlights aanbrengen en met communicatietechnologieën kunnen we vloeiende interactie met de bezoeker verwezenlijken. Met gevoel voor kwaliteit combineren we zo fun en functionaliteit voor een unieke klantervaring.

Onze esthetisch verantwoorde designs worden met hoge drukkwaliteit – 720 dpi – verwerkt tot grote rollen die gecombineerd kunnen worden tot één gigantische vloer. Voor elk type ruimte hebben we het juiste vinyl product. Voor vloerendie bestemd zijn voor kortdurend gebruik raden we onze M4FOUR Premium W aan, voor langdurig (zwaar) gebruik of gebruik in keukens raden we onze M4FOUR Premium T aan. Klaar om je bezoekers te verwonderen, te inspireren en te imponeren? Vraag vrijblijvend meer informatie aan of bekijk de kwaliteit van onze vloeren zélf en vraag een sample aan!

Meer informatie? Vul hier je gegevens in.

Bedrijfsnaam
Naam
Functie
Telefoonnummer
E-mail
Plaats

m4four.com

The highest standard in Customized Vinyl Floors

Contact