Dé vloer voor kantoren

Op zoek naar een nieuwe vloer voor op je kantoor? Bedenk dan: een kantoor is niet alleen een werkplek. Het is een ontmoetingsplaats waar ideeën samen komen, kennis wordt gedeeld en plannen worden gerealiseerd. En tevens van grote invloed op het imago van jouw organisatie. Hoe inspireer en prikkel je jouw werknemers? Hoe creëer je een perfecte balans tussen professionaliteit, fun en inspiratie? Het antwoord is M4FOUR! Wij creëren de juiste ambiance dat past bij het gebouw, de organisatie en haar werknemers door fun met functionaliteit te combineren in onze vinyl vloeren.

Het ene kantoor is het andere simpelweg niet, daarom kijkt M4FOUR naar het totaalplaatje. En zelfs binnen een kantoor heeft elke ruimte een eigen functie en moet derhalve individueel vormgegeven worden. Tegelijkertijd moet dit wel passen in het totaalontwerp, zodat er een bepaalde synergie is tussen de ruimtes. Van deur tot deur, van vloer tot plafond. Daarom gaan onze vinyl vloeren volledig over in het individueel gewenste karakter en stijl van de ruimte. Denk aan de receptie dat de bezoekers warm verwelkomt, flexibele werkplekken met imposante kleurportretten en inspirerende prints in vergaderruimtes.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op of vraag een sample van de vinyl vloer aan!

M4FOUR VOOR EEN INSPIREREND KANTOOR

Een kantoor moet zakelijk ogen, een professionele uitstraling hebben en tegelijkertijd moeten werknemers zich er op hun gemak voelen. Waar hard wordt gewerkt is een goede akoestiek erg belangrijk en waar creativiteit gestimuleerd moet worden is openheid essentieel. Er zijn ook veel werknemers en werkgevers die het belangrijk vinden dat het kantoor gezellig en sfeervol aanvoelt. Maar bovenal, de werkomgeving moet inspireren, prikkelen en stimuleren. De tevredenheid van werknemers stijgt wanneer ze zich goed voelen op een plek waar ze bijna een derde van hun week doorbrengen. En onthoud: tevreden werknemers zijn tevreden klanten.

M4FOUR begrijpt dat een kantoor veel meer is dan een werkplek. Daarom kunnen onze vinyl vloeren volledig geïntegreerd worden in het totaaldesign. Door het combineren van passende ideeën en ontwerpen, creëren we evenwichtige maar functionele en esthetische verantwoorde vloerdesigns. Bovendien zijn onze vinyl vloerproducten allemaal van hoge printkwaliteit (720 dpi). En niet onbelangrijk: de vinyl vloeren zijn super hygiënisch en eenvoudig te reinigen. M4FOUR Premium T is een flexibel, maar bijzonder sterk materiaal en daardoor geschikt voor (zeer) zwaar gebruik. Tijdens het productieproces wordt het ontwerp in spiegelbeeld onder op de vloer geprint. Het resultaat is een uiterst slijtvast en duurzaam design dat op rollen wordt geleverd. Voor een letterlijk (én figuurlijke) naadloze aansluiting kunnen de rollen ook gecombineerd worden tot één gigantische vinyl vloer. Geïnspireerd geraakt en benieuwd naar de mogelijkheden voor vinyl vloeren in jouw kantoor? Vraag vrijblijvend meer informatie aan!Meer informatie? Vul hier je gegevens in.

Bedrijfsnaam
Naam
Functie
Telefoonnummer
E-mail
Plaats

m4four.com

The highest standard in Customized Vinyl Floors

Contact