Dé vloer voor Musea

Musea: de hoeksteen van ons culturele erfgoed. We hebben een rijk verleden – en een minstens net zo interessant heden. De sporen van de geschiedenis behoeven van generatie op generatie doorgegeven te worden. Met een diversiteit aan cultuur, historie, kunst en design uit vele eeuwen is het belangrijk om je als museum te onderscheiden. Het spot-on creëren van de juiste sfeer is hierin cruciaal. Verrijk de beleving van de bezoekers en geef een extra dimensie aan hun bezoek. Een extra dimensie creëer je met vinyl vloeren van M4FOUR.

De ruimte waarin een collectie tentoon wordt gesteld kan de gewaarwording ervan behoorlijk versterken. Een vloeiende overeenstemming en interactie tussen de zaal – inclusief vloer – en de collectie, is daarbij van essentieel belang. Bij M4FOUR begrijpen we dat. Daarom kunnen onze vinyl vloeren volledig geïntegreerd worden in het complete ontwerp. Van deur tot deur, van vloer tot plafond. Neem je bezoekers mee op reis, jong en oud. Stimuleer de verbeelding, de fantasie en nieuwsgierigheid.

Laat je inspireren en bedienen van de meest creatieve oplossingen voor jouw bedrijf. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een sample aan!

M4FOUR VOOR EEN UNIEK MUSEUMBEZOEK

Onze unieke printstraat, waarvan er momenteel slechts één op de wereld is, maakt het mogelijk om alle boodschappen op – of zelfs in – de vloer te communiceren. Esthetisch verantwoorde prints worden in hoge kwaliteit (720 dpi) verwerkt, dat het levensecht lijkt. Hiermee kun je een speciale collectie extra laten opvallen.

Maar het gaat verder dan dat. In onze vloerontwerpen combineren wij fun met functionaliteit. Boodschappen van informerende aard, zoals routing en veiligheidsboodschappen, kunnen naadloos aansluiten bij de rest van het ontwerp. Ook de integratie van andere technieken in onze vloerontwerpen is geen beletsel. Denk aan LED verlichting en communicatietechnologieën waarmee de interactie met de bezoeker op een bijzondere wijze geamplificeerd.

De vinyl vloer wordt aangeleverd op rollen – desgewenst gecombineerd tot één gigantisch ontwerp. Voor tijdelijke exposities is M4FOUR Premium W uitermate geschikt, voor de langere termijn is M4FOUR Premium T het perfecte vinylproduct. Klaar om je bezoekers te prikkelen, te inspireren en te verwonderen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Meer informatie? Vul hier je gegevens in.

Bedrijfsnaam
Naam
Functie
Telefoonnummer
E-mail
Plaats

m4four.com

The highest standard in Customized Vinyl Floors

Contact