Dé vloer voor Retail

Of je nu in dienstverlening of in de detailhandel opereert, als retailer heb je te maken met transparante, verzadigde markten en sterkere concurrentie dan ooit. De retail branche staat onder druk. Consumenten hebben toegang tot steeds meer informatie, op steeds meer contactmomenten, en kunnen jouw dienst of product bijzonder eenvoudig vergelijken met die van de concurrent. Laten we wel wezen: Henry Ford’s standaardiseringsethiek “Je kunt hem bij ons in alle kleuren kopen, als het maar zwart is” zit er niet meer in. De klant is koning te rijk.

Met de concurrentie continue op de loer liggend (zowel offline als online) is je onderscheidend vermogen als retailer des te belangrijker. Hierin staat klantbeleving en het creëren van waarde centraal. Retailers richten zich vandaag de dag op plezier en ervaring – op nét dat beetje extra. Zintuigelijke marketing is up and coming, waarin de winkel een oord van sensaties, inspiraties en ontdekkingen behoort te zijn. En dat is waar M4FOUR je mee kan helpen! M4FOUR combineert fun & functionaliteit met de unieke productie van gepersonaliseerde vinyl vloeren van ultieme kwaliteit. Ben jij klaar om de vloer aan te vegen met je concurrent? Neem dan vrijblijvend contact op, of vraag een gratis sample aan!

M4FOUR VOOR EEN UNIEKE KLANTBELEVING

In het tijdperk waarin omni-channel de sleutel is – ofwel, de communicatie naadloos over alle contactpunten op elkaar aan te laten sluiten – is  het van buitengewoon belang om het totaalplaatje in acht te nemen. Daarom kunnen onze vinyl vloeren volledig geïntegreerd worden in het complete ontwerp. Van vloer tot plafond, van geur tot kleur. De juiste weg naar een écht complete klant- & merkervaring. M4FOUR kijkt naar het totaalplaatje, maar begint bij het begin. Een unieke klantervaring begint bij een prettige omgeving.

Onze unieke printtechnologie maakt het mogelijk om alle boodschappen op het gebied van (merk)beleving op de vloer te communiceren. De vloer wordt uiterst doordacht en situatie-specifiek ontworpen en uitsluitend aangeleverd op rollen.  Alle communicatieboodschappen zullen naadloos in elkaar overgaan. Zo overwint M4FOUR alle beperkingen aan esthetische- en functionele ontwerpmogelijkheden. Laat je creativiteit de vrije loop en laat je klanten op je creativiteit lopen.

De nadruk komt steeds meer te liggen op zingtuigmarketing en klantbeleving. De retail branche stuit daarbij op een uitdaging. Een grote diversiteit van factoren moet verwerkt worden in een relatief kleine ruimte. Dit vereist een gepersonaliseerde en flexibele oplossing, die tegelijkertijd betaalbaar is. Daar bovenop moeten de vloeren intensief gebruikt kunnen worden en eenvoudig te reinigen zijn. Onze M4FOUR Premium T voldoet aan al deze eisen! We produceren en leveren situatie-specifieke, digitaal geprinte vinyl vloeren zonder creatieve beperkingen. Hiermee draagt M4FOUR bij aan een unieke klantervaring met behulp van gepersonaliseerde vinyl vloeroplossingen.

Meer informatie? Vul hier je gegevens in.

Bedrijfsnaam
Naam
Functie
Telefoonnummer
E-mail
Plaats

m4four.com

The highest standard in Customized Vinyl Floors

Contact