Dé vloer voor Sport

De vloer in een sportcomplex moet passen bij het type sporter dat er gebruik van maakt. Van topsporters tot recreanten, van bodybuilders tot ballerina’s en van de doorzetter tot de goede voornemens-sporter: iedereen stelt zijn eigen eisen aan een sportvloer. Daarbovenop moet een vloer niet alleen afgestemd zijn op de eisen van de gebruiker, een vloer moet ook tot de verbeelding spreken voor het ultieme sportcomfort. Kortom, iedere sportvloer vraagt om maatwerk. M4FOUR verlegt de grenzen van maatwerk met de productie van uiterst gepersonaliseerde vinyl vloeren.

Sporten is, zoals we allemaal weten, ontzettend belangrijk voor de gezondheid. Daarom is het essentieel dat de sporter zich op zijn of haar gemak voelt tijdens het sporten. De omgeving waarin de sport beoefend wordt, vormt de basis voor de ervaren sportcomfort. De juiste sportvloer maakt hierin het verschil. Dat is waar M4FOUR mee kan helpen! Wij combineren in elk vloerontwerp fun met functionaliteit tot een speels ensemble van sportiviteit. Fitnessruimtes met motiverende prints, volledig geïntegreerd met de muren & plafond. Danszalen met esthetisch verantwoorde, inspirerende ontwerpen. Sporthallen met oplichtende LED belijning. Bedenk het, wij maken het.

Nieuwsgierig naar wat M4FOUR voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op, of vraag een sample aan!

M4FOUR VOOR ULTIEM SPORTCOMFORT

Naast dat de sportvloer aan strenge eisen moet voldoen, zoals een hoge belastbaarheid, brandwering, vochtbestendigheid en hygiënisch, moet de sportomgeving inspirerend zijn om het sportcomfort te bevorderen. Met onze unieke printstraat – waarvan momenteel slechts één ter wereld is – zijn de mogelijkheden écht eindeloos. Alle denkbare designs, in elke kleur (eventueel met oplichtende LED belijning), in elke ruimte. Bovendien worden prints met een resolutie van 720 dpi in de vloer verwerkt, voor een super scherp resultaat.

Meer informatie? Vul hier je gegevens in.

Bedrijfsnaam
Naam
Functie
Telefoonnummer
E-mail
Plaats

m4four.com

The highest standard in Customized Vinyl Floors

Contact