Dé vloer voor Luchthavens

Wayfinding is een bekend, maar ingewikkeld concept rond luchthavens. Gehaaste reizigers verdwalen al gauw op een luchthaven zonder goed routingplan. Eenmaal aangekomen bij de juiste gate is het vervolgens wachten tot het vliegtuig vertrekt. Waarom zouden we de ervaring van de reizigers op de luchthaven niet omvormen tot een geweldige start van hun complete reis? Door onze unieke en totale ontwerpvrijheid, kunnen fun en functionaliteit worden gecombineerd in onze vinyl vloeren. Zo is het bij M4FOUR onder andere mogelijk om routing- en veiligheidsboodschappen op een speelse manier te verwerken in volledig gepersonaliseerde vinyl vloeren. Vloerdesigns voor een onvergetelijke reiservaring die begint en eindigt bij de luchthaven.

Stel je voor dat je met een app een gate kunt selecteren en dat een lijn van LED verlichting je naar je bestemming brengt! Door onze vinyl vloeren te combineren met LED- of sensortechnieken, kunnen reizigers nóg makkelijker de weg vinden en kan er bijhouden worden hoeveel mensen er binnen één gate of afdeling aanwezig zijn. Bruikbare informatie in noodsituaties. M4FOUR blinkt uit in mogelijkheden voor luchthavens. Het vloerontwerp wordt van vloer tot plafond volledig geïntegreerd binnen de ruimte. Door het combineren van passende ideeën en ontwerpen is het mogelijk om een evenwichtig maar functioneel- en esthetische verantwoord vloerdesign te implementeren.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op of vraag een sample van de vinyl vloer aan!

M4FOUR VOOR VEILIG EN SNEL OP REIS

Naast het beïnvloeden van de routing en de commerciële uitingen waarmee reizigers geconfronteerd worden, is de veiligheid een grote uitdaging op luchthavens. Door onze unieke printstraat kan M4FOUR vinyl vloeren situatie-specifiek ontwerpen en leveren in hoge resolutie (720 dpi). Met deze ontwerpvrijheid kunnen we alle denkbare designs ontwikkelen. Inclusief routing- en veiligheidsboodschappen of boodschappen van commerciële, informatieve of esthetische aard. Een uniek vloerdesign, compleet op maat gemaakt voor jouw luchthaven. Bovendien kan het vloerdesign volledig geïntegreerd worden in het totale ontwerp, zodat het aansluit bij de architectuur van de luchthaven.

De vinyl vloeren van M4FOUR zijn eenvoudig te reinigen, hebben lage onderhoudskosten én past binnen het veeleisende en essentiële reinigingsregime in deze sector. M4FOUR Pro is een vloer die over talrijke ISO- en EN-certificaten beschikt. M4FOUR Premium T is een flexibel, maar bijzonder sterk materiaal en daardoor geschikt voor (zeer) zwaar gebruik. De flexibiliteit van dit vinyl product biedt mogelijkheden tot het integreren van indrukwekkende technieken in de vloerontwerpen. Tijdens het productieproces wordt het ontwerp in spiegelbeeld onder op de vloer geprint. Het resultaat is een uiterst slijtvast en duurzaam design dat op rollen wordt geleverd. De rollen kunnen desgewenst gecombineerd worden tot één gigantische vinyl vloer. De vloer zal letterlijk én figuurlijk naadloos aansluiten bij de eisen van jouw luchthaven. Geïnspireerd geraakt en benieuwd naar de mogelijkheden voor vinyl vloeren op jouw luchthaven? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Meer informatie? Vul hier je gegevens in.

Bedrijfsnaam
Naam
Functie
Telefoonnummer
E-mail
Plaats

m4four.com

The highest standard in Customized Vinyl Floors

Contact