Dé vloer voor Zorg & Welzijn

Gezondheid is belangrijk. Gelukkig dat Nederland rijk is aan kwalitatieve (met een hoofdletter K) zorg en welzijnsinstanties. Hygiëne speelt hier een cruciale rol, des te meer als de gezondheid al verminderd is. Een hygiënishce werk- en leefomgeving is voor kwetsbare mensen – letterlijk – van levensbelang. Wellicht minder besproken maar minstens zo belangrijk: de mogelijkheid om het welbevinden van de patiënten te verhogen middels de omgeving. Naast dat de omgeving healthy moet zijn, kan de leefomgeving ook healing zijn. Een zogeheten healing environment reduceert stress, geeft rust, verhoogt de weerbaarheid én patiënttevredenheid. Uiteindelijk draagt een prettige omgeving zo bij aan herstel.

M4FOUR Pro is een vloer die aan al die eisen voldoet en over talrijke ISO en EN certificaten beschikt. Door onze unieke productietechniek worden de vinyl vloeren situatie-specifiek en digitaal geproduceerd en op rollen aangeleverd. Hierdoor kunnen alle boodschappen naadloos op elke vloer gecommuniceerd worden. Denk bijvoorbeeld aan veiligheidsboodschappen, of aan communicatie van esthetische of directieve aard. Kortom: onbeperkte functionele en creatieve mogelijkheden met een vinyl vloer van M4FOUR

M4FOUR voor een kwalitatieve, hygiënische en veilige zorgverlening

De vinyl vloeren van M4FOUR zijn eenvoudig te reinigen, hebben lage onderhoudskosten én past binnen het veeleisende en essentiële reinigingsregime in deze sector. Volgens de laatste hygiënerichtlijnen voor verpleeghuizen, woonzorgcentra en kleinschalig wonen van Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu, moeten alle ruimtes wanden en vloeren bevatten van een glad, niet-absorberend materiaal, zodat het goed schoon te maken is. Laat dat nou net de kenmerken van onze vinyl vloeren zijn!

De beleving in de gezondheidszorg vraagt om een aansprekende vloer die aansluit op de omgeving. Tijdens het ontwerpproces worden de elementen van zorgtoepassingen in gedachten gehouden. Healing aspecten kunnen op bijzonder natuurgetrouwe wijze verwerkt worden in de vloer door onze unieke productietechniek. M4FOUR vloeren zijn van supersterk flexibel vinyl en kunnen goed schoongehouden worden.

Zorginstellingen kunnen op doordachte wijze gebruik maken van de vloer om patiënten de weg te wijzen en zo meer invloed uitoefenen op hun bezoekers. Door functionaliteit en veiligheid met het ontwerp te combineren, kunnen ziekenhuizen de tevredenheid bij patiënten verhogen en de communicatie tussen medewerkers, patiënten en hun families verbeteren. Zo draagt M4FOUR bij aan een kwalitatieve, hygiënische en veilige zorgverlening met behulp van gepersonaliseerde vinyl vloerbedekking.

Case:
Woonlandschap de Leyhoeve

“Samen aangenaam oud worden”

Meer informatie? Vul hier je gegevens in.

Bedrijfsnaam
Naam
Functie
Telefoonnummer
E-mail
Plaats

m4four.com

The highest standard in Customized Vinyl Floors

Contact