NIEUWS

M4FOUR is regelmatig in het nieuws en publiceert ook zelf actief over nieuwe vloertoepassingen op uiteenlopende terreinen. Op deze pagina kunt u lezen over onze recente bedrijfsontwikkelingen, nieuwe producttoepassingen, spraakmakende opdrachten, bijzondere samenwerkingen enzovoort. Persberichten, video’s en foto’s zijn hier te downloaden en mogen zonder toestemming -maar met bronvermelding- worden gebruikt door de media.

New Citizen Design

New citizen design lanceert christie’s carpets in euromast & haka-gebouw

Object 18, de vandaag geopende, internationale design beurs in Rotterdam, laat een adembenemende kleurenexplosie zien op wanden en vloeren van de Euromast en het HAKA-gebouw. Is getekend: Christie van der Haak.

TwitterFacebook

De Helderse Vallei

De helderse vallei haalt met nieuwe vloer een nieuwe toeristische trekpleister in huis

Een tekening van 265 m2: de kop van Noord-Holland in de vorm van een vloerkaart. Zeven banen, in twee dagen naadloos en vakkundig gelegd door TON Projectstoffering, Premium Dealer van M4FOUR. De Helderse Vallei is er mee in haar nopjes.

TwitterFacebook

M4FOUR | Green projects RTL 7

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam porttitor et risus nec egestas. Aenean porta, orci nec imperdiet bibendum, erat orci gravida tellus, non consequat quam eros non mi.

TwitterFacebook