Over M4FOUR

M4FOUR overwint beperkingen aan esthetische- en functionele ontwerp-mogelijkheden door het mogelijk maken van elk ontwerp; nu ook op de vloer.

M4FOUR is de eerste professionele fabrikant van gepersonaliseerde vloeren ter wereld. We produceren en leveren situatie-specifieke, digitaal geproduceerde vinyl vloeren zonder beperkingen.

M4 is dé maat

Geschiedenis
M4FOUR Nederland is al sinds 1995 actief in het goot-formaat-printen op verschillende materialen. Samen met Forbo Flooring Systems werd er een manier gezocht om ook op vinyl-vloeren te printen. Forbo Novilon is een Zwitserse multinational die vloeren produceert naar de hoogst mogelijke maatstaven. De vloer die in dit project gebruikt werd, voldoet aan de eisen van EN-ISO 10582 en EN649 en beschikt over alle wereldwijde certificaten op dat gebied. Direct ontstond het besef dat deze technische oplossing onbeperkte functionele en creatieve mogelijkheden bood. Deze techniek leent zich uitstekend voor het produceren van vloeren met een boodschap; commerciële-, esthetische-, directieve- en veiligheidsboodschappen. Daarmee ontstond M4FOUR Pro als een compleet nieuw vloer-product op het allerhoogste niveau.

International
Vanuit het succes in Nederland met de Pro-vloeren werden met Forbo afspraken gemaakt waarbij M4FOUR wereldwijd exclusiviteit verkreeg. Zo ontstond M4FOUR International. M4FOUR is altijd op zoek naar ambitieuze partijen om gezamenlijk grote stappen te zetten.

Productie
Met het verkopen van de M4FOUR Pro vloeren, groeide het besef dat er in de markt vraag bestaat naar meer; personaliseerde vloeren met een lagere prijs en kortere levertijden. Vanaf januari 2017 produceert M4FOUR additioneel twee soorten vloeren in eigen huis. Het gamma bestaat daarmee uit drie fantastische producten. Een volledig en uitgebalanceerd assortiment.

De volgende stap
M4FOUR is klaar de wereld te veroveren en gaat de vloer aanvegen met de gevestigde orde!

m4four.com

The highest standard in Customized Vinyl Floors

Contact