Goodbye to
boring flooring

MENU

 

Waarom kiest u voor een beursvloer van M4FOUR?

  • Geef een unieke sfeerbeleving aan uw beurs of evenement
  • Ruime keuze uit standaard designs én custom design beurstapijten en evenemententapijten
  • Hygiënische en slijtvaste hoogwaardige PVC beursvloeren en evenementenvloeren

THE #1 CUSTOM DESIGN FLOORING FACTORY

Beursvloeren van M4FOUR: Een unieke belevenis

Bent u op zoek naar een tijdelijke vloer voor een beurs of evenement? M4FOUR levert topkwaliteit tijdelijke beursvloeren! Als het gaat om beursvloer of evenementenvloer hebt u keuze uit een ruim assortiment standaard designs. Maar voor de ultieme beleving van uw evenement kiest u natuurlijk voor een custom design beursvloer. 

Creëer een unieke sfeer op uw beurs of evenement met een beurstapijt van M4FOUR! Voor iedere gelegenheid bieden we een passend ontwerp.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Beurstapijten en evenementenvloeren

Premium kwaliteit beursvloeren

Aan een evenementenvloer stelt u natuurlijk andere eisen dan aan een reguliere vloer. Op een beursvloer komen in zeer korte tijd ontzettend veel mensen. Onze Premium E-kwaliteit vloer is uitermate geschikt voor beurzen en evenementen. Dankzij 2mm dik hoogwaardig PVC met een geschuimde rug en een UV-bestendige toplaag is deze vloerkwaliteit door grote groepen mensen te bewandelen, of het evenement zich nu binnen of buiten bevindt.

Bekijk onze vloerkwaliteiten

Custom design evenementenvloer

Geef uw bezoekers een unieke sfeerbeleving met een vloer van M4FOUR! U hebt keuze uit meer dan 65 bijzondere standaard design evenementenvloeren, maar u hebt ook de mogelijkheid om uw beursvloer helemaal zelf te ontwerpen of te laten ontwerpen. 

Bekijk onze werkwijze

Bekijk onze projecten met beursvloeren

KLM OPEN - Spijk

OFFICE CENTRE - Groningen

Goodbye boring flooring

Onze 4 vloerkwaliteiten

M4FOUR Premium E

De perfecte vloer voor evenementen en beurzen! Deze betaalbare vloer is snel leverbaar. Hiermee kan je echt een statement maken!

Bekijk product

M4FOUR PRO

De vloeroplossing voor professionele projecten waar de hoogste eisen gesteld worden aan duurzaamheid, ondershoudsgemak en hygiëne.

Bekijk product

M4FOUR Premium D

De Premium D is de ideale vloer voor algemeen (woon)gebruik. De vloer is praktisch in gebruik en de print wordt beschermd dankzij de aangebrachte speciale coating aan de bovenkant.

Bekijk product

M4FOUR Premium T

De Premium T vloer is uniek. Het betreft een transparante PVC vloer waarbij de print aan de onderzijde van de vloer wordt aangebracht. Eenmaal verlijmd met de ondergrond vormt de totale dikte van de vloer (2mm) de volledige beschermlaag van de print.

Bekijk product

Unieke, custom design vinyl vloeren van hoge kwaliteit

Benieuwd naar onze kwaliteiten?

Ondernemers kunnen een M4FOUR Sample Gift Box aanvragen.

s