Goodbye to
boring flooring

MENU

Waarom een printvloer van M4?

  • Uitgebreid assortiment standaard design printvloeren
  • Experts in custom design printvloeren
  • Een unieke printvloer die uw organisatie de juiste uitstraling geeft

THE #1 CUSTOM DESIGN FLOORING FACTORY

Een design printvloer van M4

Bent u op zoek naar een gave printvloer die bij de uitstraling van uw bedrijfsruimte past? M4 biedt een ruimte keuze in standaard design printvloeren en is gespecialiseerd in het printen van een custom design printvloer voor uw onderneming.

Met een printvloer van M4 voegt u een prachtig element aan uw bedrijfsruimte toe. De printvloeren zijn niet alleen stijlvol; dankzij hoogwaardig PVC is uw printvloer praktisch en bevordert het een gezond en prettig werkklimaat.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Custom design printvloeren

Een printvloer van M4, een meerwaarde voor uw bedrijfspand of kantoor

Met uw kantoor of bedrijfspand geeft u klanten een eerste indruk van uw bedrijf; dit is tenslotte uw visitekaartje. Waarom zou u dan kiezen voor een saaie vloer? Een printvloer van M4 draagt bij aan een representatieve uitstraling van uw bedrijf, voor uw klanten, leveranciers en werknemers. U laat zeker een goede indruk achter op uw gasten. Wij hechten echter niet alleen waarde aan het design; onze printvloeren zijn van hoogwaardig PVC en dragen bij aan de geluidsdemping en hygiëne van uw kantoor.

De voordelen van een PVC printvloer

Een M4 PVC printvloer is niet alleen mooi, maar ook ontzettend praktisch. U hebt ruime keuze uit meer dan 65 standaard design printvloeren of u kunt uw eigen custom design printvloer (laten) ontwerpen. De hoogwaardige kwaliteit PVC printvloeren zijn geluiddempend en gemakkelijk schoon te maken. We bieden 4 verschillende soorten vloerkwaliteiten, waardoor we altijd een geschikte PVC printvloer voor u kunnen bieden. Zo zijn onze PVC printvloeren niet allenen geschikt kantoor- en bedrijfspanden, maar ook voor beurzen, scholen, shoppingcentra, ziekenhuizen en vliegvelden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Hoe werkt het customizen van een PVC printvloer?

Een goede printvloer begint met een goed idee. Hebt u zelf al een duidelijk beeld gevormd van uw ideale printvloer? Dan zorgen onze designers dat dit zo duidelijk mogelijk vertaald wordt in een eerste schets. Totdat de schets helemaal naar uw wens is wordt deze tot in de puntjes geperfectioneerd.

Bekijk onze werkwijze

Onze projecten met een custom design printvloer

BNP - Groningen

CARMEL COLLEGE - Emmen

OFFICE CENTRE - Groningen

Goodbye boring flooring

Onze vloerkwaliteiten

M4 Premium E

De perfecte vloer voor evenementen en beurzen! Deze betaalbare vloer is snel leverbaar. Hiermee kan je echt een statement maken!

Bekijk product

M4 PRO

De vloeroplossing voor professionele projecten waar de hoogste eisen gesteld worden aan duurzaamheid, ondershoudsgemak en hygiëne.

Bekijk product

M4 Premium D

De Premium D is de ideale vloer voor algemeen (woon)gebruik. De vloer is praktisch in gebruik en de print wordt beschermd dankzij de aangebrachte speciale coating aan de bovenkant.

Bekijk product

M4 Premium T

Helaas is onze Premium T op dit moment niet leverbaar. Informeer bij ons naar de alternatieven. 

Bekijk product

Unieke, custom design vinyl vloeren van hoge kwaliteit

Benieuwd naar onze kwaliteiten?

Ondernemers kunnen een M4 Sample Gift Box aanvragen.

s