Goodbye to
boring flooring

MENU

Waarom kiest u voor een restaurant vloer van M4?

  • Geef een unieke sfeerbeleving aan uw restaurant of café met een horecavloer van M4FOUR
  • Ruime keuze uit standaard designs én custom design restaurant vloeren
  • Hygiënische en slijtvaste hoogwaardige PVC restaurant vloeren

THE #1 CUSTOM DESIGN RESTAURANT FLOORING FACTORY

Een unieke restaurantvloer: multifunctionele vloeren voor horeca, restaurants en cafés

Wilt u als restauranthouder of horecaondernemer een unieke beleving aan uw gasten bieden? Kies dan voor een restaurant vloer van M4. We bieden ruime keuze aan standaard design PVC restaurant vloeren, maar zijn ook gespecialiseerd in het opleveren van custom design restaurant flooring. 

Met een restaurant vloer van M4 creëert u een unieke sfeer in uw restaurant of café. Zo past er altijd een vloer bij de specifieke stijl van uw restaurant. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Restaurant flooring

Een unieke sfeerbeleving in uw horecagelegenheid

De vloer in uw horecapand is grotendeels bepalend voor de sfeer van uw restaurant of café. Met een restaurant vloer van M4 legt u de juiste basis voor een gezellige sfeer. M4 is gespecialiseerd in unieke custom design restaurant vloeren. U kunt zelf een ontwerp aanleveren of onze eigen designers gaan met u om tafel voor het best passende vloerdesign voor uw horecagelegenheid. 

Meer dan 65 standaard design vloeren voor de horeca

Bij M4 hebt u keuze uit meer dan 65 onze standaard design restaurant vloeren! Wilt u gebruik maken van de vele voordelen van PVC vloeren, zoals hygiëne en slijtvastheid, maar wel een passende sfeerbeleving bieden? In ons assortiment vindt u diverse soorten patronen PVC horecavloeren, waaronder een 'houten' restaurant vloer, een 'betonnen' restaurant vloer en nog veel meer.

Bekijk onze werkwijze

Hoge eisen aan een restaurant vloer

Een restaurant vloer moet natuurlijk niet alleen maar mooi zijn; we begrijpen dat u als horecaondernemer specifieke eisen aan uw vloer stelt. We vertellen u graag waarom onze PVC restaurant vloeren geschikt zijn voor uw horecaonderneming. Onze restaurantvloeren zijn gemaakt van hoogwaardig PVC. Dit materiaal is onderhoudsarm, slijtvast en gemakkelijk schoon te maken en voldoet daarmee aan de richtlijnen van HACCP. Zo dragen onze vloeren bij aan een goede hygiëne en hebt u geen omkijken naar slijtage van stoelen en barkrukken. Afhankelijk van de vloerkwaliteit die u kiest, is uw nieuwe restaurantvloer ten slotte geschikt voor het belopen door hoge aantallen mensen. 

Vraag een offerte aan

Projecten met unieke restaurant vloeren

ESCAPE HUNT - Groningen

DE BOTERKAPEL - Domburg

RESTAURANT RAK - Tilburg

Goodbye boring flooring

Onze vloerkwaliteiten

M4 Premium E

De perfecte vloer voor evenementen en beurzen! Deze betaalbare vloer is snel leverbaar. Hiermee kan je echt een statement maken!

Bekijk product

M4 PRO

De vloeroplossing voor professionele projecten waar de hoogste eisen gesteld worden aan duurzaamheid, ondershoudsgemak en hygiëne.

Bekijk product

M4 Premium D

De Premium D is de ideale vloer voor algemeen (woon)gebruik. De vloer is praktisch in gebruik en de print wordt beschermd dankzij de aangebrachte speciale coating aan de bovenkant.

Bekijk product

M4 Premium T

Helaas is onze Premium T op dit moment niet leverbaar. Informeer bij ons naar de alternatieven. 

Bekijk product

Unieke, custom design vinyl vloeren van hoge kwaliteit

Benieuwd naar onze kwaliteiten?

Ondernemers kunnen een M4 Sample Gift Box aanvragen.

s