Goodbye to
boring flooring

MENU

Onze vloerkwaliteiten

Het vloeren-gamma van M4FOUR voorziet in de best denkbare functionele oplossing al naar gelang de bedoelde toepassing en wensen van de klant. Al onze producten zijn volledig gecertificeerd.
Voor de Europese markt is een uitgebreide CE-certificering van toepassing.

Premium E

De Premium E (event) is flexibel, licht en stevig tegelijk. De vloer is een schuimvinyl vloer waarbij aan de print aan de bovenzijde wordt geprint. Snel leverbaar en betaalbaar. Kortom, dit is de perfecte vloer voor evenementen, beurzen en exposities. Een vloer waar je echt een statement mee kunt maken. 

Specificaties Premium E

UNIEK
Specificaties van onze Premium E vloer:

A. 2mm gelaagd PVC met geschuimde rug.
B. Printbreedte tot 3,95m.                                                                C. UV bestendige full color print.


AANVULLENDE INFORMATIE


Bij deze witte vloer staat de afbeelding op de bovenkant afgedrukt. Het lichte, flexibele materiaal is uitstekend te gebruiken tijdens evenementen en beurzen.

Standaard worden de rollen geleverd in een breedte van 4 meter met een maximale printbreedte van 3,95m. De lengte van een hele rol is maximaal 25 meter.

 

Premium D

De Premium D (domestic) is uitermate geschikt voor residentiële toepassingen. Het design van deze vloer wordt bovenop het PVC geprint en daarna voorzien van een speciale coating. Deze coating voorziet de vloer van een extra beschermingslaag en is ook los verkrijgbaar.

Specificaties Premium D

UNIEK
Specificaties van onze Premium D vloer:

A. 2mm gelaagd PVC met geschuimde rug
B. UV bestendige full color print. 
C. M4FOUR coating


AANVULLENDE INFORMATIE

Bij deze witte vloer staat de afbeelding op de bovenkant afgedrukt. Het lichte, flexibele materiaal is uitstekend te gebruiken tijdens evenementen en beurzen. De premium D wordt voorzien van een coating op de print. Hierdoor wordt de print beter beschermd tegen slijtage. 

Standaard worden de rollen geleverd in een breedte van 4 meter met een maximale printbreedte van 3,95m. De lengte van een hele rol is maximaal 25 meter.

 

Premium T

De M4FOUR Premium T is een ijzersterke productinnovatie en wordt in spiegelbeeld geproduceerd op een transparante LV met UV solvent inkt. Daardoor is er sprake van optimale bescherming van de print omdat de volledige toplaag van 2mm de beschermlaag van de print vormt. 

 

Specificaties Premium T

UNIEK
Specificaties van onze Premium T vloer:

A. 2 lagen UV bestendige full color + wit print, resolutie 700 dpi.
B. Transparante geëxtrudeerde PVC, 2mm.


AANVULLENDE INFORMATIE


De rollen waarop Premium T geleverd worden, hebben standaard een breedte van 3,1 meter met een maximale printbreedte van 3 meter en een lengte tot maximaal 17 meter.

Premium Pro

De PRO vloer bestaat uit 5 lagen en biedt de allerzwaarste kwaliteit voor professionele toepassingen en intensief gebruik: scholen, shopping malls of vliegvelden. Komt ook in ruimten tot zijn recht waar regelmatig nat onderhoud noodzakelijk is en/of met chemicaliën gewerkt wordt, bijvoorbeeld in ziekenhuizen, laboratoria, kinderopvang, publieke ruimtes. Of in de zorg, waar hygiëne zeer belangrijk is. De PRO gaat bacterievorming tegen, wordt versmeltend gelijmd en heeft een hoge antislip-waarde. Daarmee voldoet het aan de strengste hygiëne- en duurzaamheidseisen.

Specificaties Premium PRO

UNIEK
Specificaties van onze PRO vloer:

A. Gekalanderde rug (60% gerecycled)
B. Glasvlies
C. Substraat
D. Full color-print UV bestendig
E. PUR Pearl toplaag


AANVULLENDE INFORMATIE

De PRO vloer is zeer geschikt voor ziekenhuizen, scholen en ruimtes waarin er veel van de vloer gevraagd wordt. De PRO is de zwaarste kwaliteit projectvinyl.

De rollen waarop de PRO wordt geproduceerd zijn standaard 4 meter breed met een maximale printbreedte van 3,95m. 

 

Unieke vloeren van hoge kwaliteit

Benieuwd naar onze kwaliteiten?

Ondernemers kunnen een M4FOUR Sample Gift Box aanvragen.

Advies nodig?
wij helpen u graag verder