Goodbye to
boring flooring

MENU

Onze vloerkwaliteiten

Het vloeren-gamma van M4 voorziet in de best denkbare functionele oplossing al naar gelang de bedoelde toepassing en wensen van de klant. 

Premium E

De Premium E (event) is flexibel, licht en stevig tegelijk. De vloer is een schuimvinyl vloer waarbij de print aan de bovenzijde van het materiaal wordt geprint. Deze vloer is snel leverbaar en betaalbaar. Kortom; dit is de perfecte vloer voor evenementen, beurzen en exposities. Een vloer waar je echt een statement mee kunt maken. 

Specificaties Premium E

UNIEK
Belangrijkste specificaties van de Premium E vloer:

- Vinyl met geschuimde rug.

- Printbreedte tot 3,95m. 

- UV bestendige print.


AANVULLENDE INFORMATIE

Bij deze witte vloer staat de afbeelding op de bovenkant afgedrukt. Het lichte, flexibele materiaal is uitstekend te gebruiken tijdens evenementen en beurzen.

Standaard worden de rollen geleverd in een breedte van 4 meter met een maximale printbreedte van 3,95m. De lengte van een hele rol is maximaal 25 meter. 

TOEPASSINGEN

  • Beurzen
  • Evenementen

Premium D

De Premium D (domestic) is uitermate geschikt voor residentiële toepassingen. Het design van deze vloer wordt bovenop het PVC geprint en daarna voorzien van een speciale coating. Deze coating voorziet de vloer van een extra beschermingslaag en is ook los verkrijgbaar.

Specificaties Premium D

UNIEK
Belangrijkste specificaties van de Premium D vloer:

- Vinyl met geschuimde rug.

- UV bestendige print.

- Voorzien van M4FOUR coating.


AANVULLENDE INFORMATIE

Bij deze witte vloer staat de afbeelding op de bovenkant afgedrukt. Het lichte, flexibele materiaal is uitstekend te gebruiken tijdens evenementen en beurzen. De premium D wordt voorzien van een coating op de print. Hierdoor wordt de print beter beschermd tegen slijtage. 

Standaard worden de rollen geleverd in een breedte van 4 meter met een maximale printbreedte van 3,95m. De lengte van een hele rol is maximaal 25 meter.

 

Premium T

 

De Premium T is op dit moment helaas niet leverbaar. Informeer naar de alternatieven. 

Premium PRO

De M4FOUR Pro is de vloer voor professionele projecten waarbij de hoogste eisen worden gesteld aan duurzaamheid, onderhoudsgemak en hygiëne.
De M4FOUR Pro dankt haar hoge dimensiestabiliteit onder andere aan
de glasvliesdrager. De gekalanderde rug zorgt ervoor dat het product een sterke maar ook flexibele en installatie-vriendelijke vloer is. De M4FOUR Pro behoudt haar mooie uitstraling door de unieke transparante slijtlaag. Door deze toplaag is de vloer eenvoudig schoon te maken. 

a) Rug

b) Glasvezelvlies

c) Print

d) PU toplaag 0,7mm

Specificaties Premium PRO

UNIEK
De belangrijkste specificaties van onze PRO vloer:

 

- Phthalaat vrije productie.

- R10 slipbestendigheid.

- Geschikt voor vloerverwarming.

- 20 jaar residentiële garantie & 10 jaar commercieel.


AANVULLENDE INFORMATIE

De PRO vloer is zeer geschikt voor ziekenhuizen, scholen en ruimtes waarin er veel van de vloer gevraagd wordt. De PRO is de zwaarste kwaliteit projectvinyl.

 

Standaard worden de rollen geleverd in een breedte van 4 meter met een lengte van 22 meter. 

Unieke, custom design vinyl vloeren van hoge kwaliteit

Benieuwd naar onze kwaliteiten?

Ondernemers kunnen een M4 Sample Gift Box aanvragen.

Advies nodig?
wij helpen u graag verder