Goodbye to
boring flooring

MENU

No more boring flooring!

Onze werkwijze

Van idee tot unieke vloer!

Idee

M4 ontvangt het vloer-idee of design*

*desgewenst maken onze designers het vloerdesign op basis van jouw idee of ontwerp.

Het custom design vloerproces begint met een idee. Heb je zelf een idee over hoe jouw vloer eruit moet komen te zien dan vertalen we je jouw idee in een eerste vloerontwerp. Onze designers schetsen de mogelijkheden en komen met een eerste opzet. Vanuit deze opzet werken we toe naar het perfectioneren van het vloerontwerp. Heb je nog geen idee, maar wil je een bijzondere vloer dan helpen wij je. We vertalen jouw sfeer naar een vloerontwerp die perfect aansluit bij het overige interieur. 

We hebben in ons assortiment een aantal standaard ontwerpen; deze ontwerpen zijn te bestellen en kunnen tevens dienen ter inspiratie voor jouw unieke vloer.

Ontwerp

Onze designafdeling gaat aan de slag met het idee en komt tot een ontwerp. Dit ontwerp wordt besproken en eventueel aangepast totdat we een definitief ontwerp hebben gemaakt. De ontwerpen worden specifiek op maat van de betreffende ruimte gemaakt en worden volledig naar wens ontworpen. Moeten we de kleur matchen met een bestaande kleur van de muur of behang? Geen probleem! In de ontwerpfase komt jouw unieke vloer tot leven. 

No more boring flooring! - M4

Fabricage

Als het definitieve ontwerp en de juiste afmeting helemaal goed zijn begint het fabricageproces. De vloer wordt opgedeeld in banen van 4 meter breed en de productie kan starten. De productie vindt plaats in onze eigen productiehal in Kolham. De vloer wordt geprint en tijdens dit proces letten wij er goed op dat de vloer perfect wordt. Na productie worden de delen, indien gewenst, gesneden en opgerold. Klaar voor verzending. 

Leggen

Nadat de vloer is geproduceerd moet deze vakkundig worden geinstalleerd. Wij zorgen voor de juiste instructies voor het installeren en kunnen desgewenst de installatie verzorgen door onze contacten in de branche. Ligt de vloer? Dan begint het genieten; een unieke, custom design vloer die elke dag weer verrast. 

Unieke, custom design vinyl vloeren van hoge kwaliteit

Benieuwd naar onze kwaliteiten?

Ondernemers kunnen een M4 Sample Gift Box aanvragen.

Advies nodig?
wij helpen u graag verder