Goodbye to
boring flooring

MENU

Waarom print vinyl van M4FOUR?

  • Experts in print vinyl voor bedrijfsvloeren
  • Ruim assortiment standaard design print vinyl
  • Uniek custom design print vinyl

THE #1 CUSTOM DESIGN FLOORING FACTORY

Custom design print vinyl voor uw bedrijfsvloer

Bij M4FOUR maken we vloeren. En niet zomaar een simpele vinyl vloer, maar toffe custom design print vinyl vloeren. Naast custom design print vinyl bieden we ook een ruime keuze aan standaard print vinyl designs. Bij M4FOUR werken we met 4 verschillende kwaliteiten printbaar vinyl, die we voor ieder bedrijfstype kunnen inzetten: horeca, kantoorruimtes, bedrijfshallen, beurzen, scholen, shoppingcentra, vliegvelden en ziekenhuizen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Een M4FOUR design op print vinyl

Custom of standaard design print vinyl

Met een custom design print vinyl vloer van M4FOUR geeft u uw klanten en andere relaties direct een goede indruk van uw bedrijf. Maar ook onze standaard designs print vinyl vloeren geven uw kantoor of bedrijfshal een bijzonder effect, denk bijvoorbeeld aan onze houtpatronen of industriële designs.

Bekijk onze standaard print vinyl designs

De voordelen van print vinyl van M4FOUR

Met een print vinyl vloer van M4FOUR bent u niet alleen verzekend van een ontzettend strak design; met onze 4 verschillende vloerkwaliteiten is er altijd een vloer die bij uw bedrijfsruimte past. Zo bieden we verschillende vloeren die geschikt zijn voor kantoorruimtes en bedrijfshallen, maar ook voor beurzen, scholen, winkelcentra, vliegvelden en ziekenhuizen.

Een print vinyl vloer van M4FOUR is geluiddempend en gemakkelijk schoon te maken. 

Bekijk onze 4 vloerkwaliteiten

Hoe kan ik een print vinyl vloer customizen?

Een goede custom print vinyl vloer start natuurlijk met een goed idee. Wanneer u zelf al een duidelijk beeld van uw ideale print vinyl vloer hebt, zorgen onze designers dat uw ideeën zo goed mogelijk in de eerste schets worden vertaald. Vervolgens perfectioneren we het design totdat u tevreden bent. Dan gaan we aan de slag met het printen van uw nieuwe vinyl vloer.

Bekijk onze gehele werkwijze

Inspiratie opdoen? Bekijk onze recente projecten

CARMEL COLLEGE - Emmen

FC GRONINGEN - Groningen

DE BOTERKAPEL - Domburg

Goodbye boring flooring

Onze 4 vloerkwaliteiten

M4FOUR Premium E

De perfecte vloer voor evenementen en beurzen! Deze betaalbare vloer is snel leverbaar. Hiermee kan je echt een statement maken!

Bekijk product

M4FOUR PRO

De vloeroplossing voor professionele projecten waar de hoogste eisen gesteld worden aan duurzaamheid, ondershoudsgemak en hygiëne.

Bekijk product

M4FOUR Premium D

De Premium D is de ideale vloer voor algemeen (woon)gebruik. De vloer is praktisch in gebruik en de print wordt beschermd dankzij de aangebrachte speciale coating aan de bovenkant.

Bekijk product

M4FOUR Premium T

De Premium T vloer is uniek. Het betreft een transparante PVC vloer waarbij de print aan de onderzijde van de vloer wordt aangebracht. Eenmaal verlijmd met de ondergrond vormt de totale dikte van de vloer (2mm) de volledige beschermlaag van de print.

Bekijk product

Unieke, custom design vinyl vloeren van hoge kwaliteit

Benieuwd naar onze kwaliteiten?

Ondernemers kunnen een M4FOUR Sample Gift Box aanvragen.

s