Goodbye to
boring flooring

MENU

Waarom kiest u voor een restaurant vloer van M4FOUR?

  • Geef een unieke sfeerbeleving aan uw restaurant of café
  • Ruime keuze uit standaard designs én custom design restaurant vloeren
  • Hygiënische en slijtvaste hoogwaardige PVC restaurant vloeren

THE #1 CUSTOM DESIGN FLOORING FACTORY

Een unieke restaurantvloer

Wilt u als restauranthouder of horecaondernemer een unieke beleving aan uw gasten bieden? Kies dan voor een restaurant vloer van M4FOUR. We bieden ruime keuze aan standaard design PVC restaurant vloeren, maar zijn ook gespecialiseerd in het opleveren van custom design restaurant flooring. 

Met een restaurant vloer van M4FOUR creëert u een unieke sfeer in uw restaurant of café. Zo past er altijd een vloer bij de specifieke stijl van uw restaurant. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Restaurant flooring

Een unieke sfeerbeleving

De vloer in uw horecapand is grotendeels bepalend voor de sfeer van uw restaurant of café. Met een restaurant vloer van M4FOUR legt u de juiste basis voor een gezellige sfeer. Bij M4FOUR hebt u namelijk keuze uit meer dan 65 onze standaard design restaurant vloeren, maar we zijn ook gespecialiseerd in het maken van unieke custom design restaurant vloeren

Bekijk onze werkwijze

Eisen aan een restaurant vloer

Een restaurant vloer moet natuurlijk niet alleen maar mooi zijn; we begrijpen dat u als horecaondernemer specifieke eisen aan uw vloer stelt. We vertellen u graag waarom onze PVC restaurant vloeren geschikt zijn voor uw horecaonderneming. Onze restaurantvloeren zijn gemaakt van hoogwaardig PVC. Dit materiaal is onderhoudsarm, slijtvast en gemakkelijk schoon te maken en voldoet daarmee aan de richtlijnen van HACCP. Zo dragen onze vloeren bij aan een goede hygiëne en hebt u geen omkijken naar slijtage van stoelen en barkrukken. Afhankelijk van de vloerkwaliteit die u kiest, is uw nieuwe restaurantvloer ten slotte geschikt voor het belopen door hoge aantallen mensen. 

Vraag een offerte aan

Projecten met unieke restaurant vloeren

ESCAPE HUNT - Groningen

DE BOTERKAPEL - Domburg

RESTAURANT RAK - Tilburg

Goodbye boring flooring

Onze 4 vloerkwaliteiten

M4FOUR Premium E

De perfecte vloer voor evenementen en beurzen! Deze betaalbare vloer is snel leverbaar. Hiermee kan je echt een statement maken!

Bekijk product

M4FOUR PRO

De vloeroplossing voor professionele projecten waar de hoogste eisen gesteld worden aan duurzaamheid, ondershoudsgemak en hygiëne.

Bekijk product

M4FOUR Premium D

De Premium D is de ideale vloer voor algemeen (woon)gebruik. De vloer is praktisch in gebruik en de print wordt beschermd dankzij de aangebrachte speciale coating aan de bovenkant.

Bekijk product

M4FOUR Premium T

De Premium T vloer is uniek. Het betreft een transparante PVC vloer waarbij de print aan de onderzijde van de vloer wordt aangebracht. Eenmaal verlijmd met de ondergrond vormt de totale dikte van de vloer (2mm) de volledige beschermlaag van de print.

Bekijk product

Unieke, custom design vinyl vloeren van hoge kwaliteit

Benieuwd naar onze kwaliteiten?

Ondernemers kunnen een M4FOUR Sample Gift Box aanvragen.

s