Goodbye to
boring flooring

MENU

Waarom kiest u voor de schoolvloeren van M4?

  • Een unieke sfeerbeleving op uw school met custom design vloeren
  • Slijtvaste en hygiënische hoogwaardige kwaliteit vinyl schoolvloeren
  • Onze schoolvloeren zijn geschikt voor honderden leerlingen per dag

THE #1 CUSTOM DESIGN FLOORING FACTORY

Schoolvloeren van M4FOUR: alles voor een prettig leerklimaat

Geen vloer heeft zo veel te verduren als een schoolvloer. Of het nu gaat om het basisonderwijs, middelbaar onderwijs of beroepsonderwijs; aan een schoolvloer worden hoge eisen gesteld. M4 levert topkwaliteit schoolvloeren in unieke custom designs, die perfect aansluiten bij de stijl van de school. Het zorgt voor een unieke sfeerbeleving voor zowel de leerlingen als de docenten.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Schoolvloeren met een uniek design: de perfecte combinatie van kwaliteit en creativiteit

Een schoolvloer hoeft niet saai te zijn

Bij M4FOUR zijn de mogelijkheden voor een schoolvloer eindeloos; met onze unieke printers kunnen we ieder design op schoolvloeren printen. Naast onze custom design schoolvloeren kunnen we u ook voorzien van gave standaard designs; u hebt keuze uit meer dan 65 bijzondere designs. Waarom zou u dan nog kiezen voor een saaie schoolvloer? 

Met uw custom design schoolvloer zet u uw school direct in de juiste sfeer. Met de juiste vloer straalt uw school creativiteit uit. 

Bekijk onze werkwijze

Nieuwe schoolvloer in de kantine, klaslokalen of aula

De vloeren van M4FOUR zijn geschikt voor alle verschillende soorten ruimtes binnen een school, of het nu gaat om een basisschool of middelbare school. 

Denk bijvoorbeeld aan de kantinevloer, waar tientallen, zo dan niet honderden kinderen, leerlingen of studenten dagelijks doorheen lopen, stoelen aanschuiven en waar gegeten wordt. Dan is het belangrijk dat de vloer slijtvast en hygiënisch is. Ook bij klaslokaal vloeren is het belangrijk dat er gemakkelijk met tafels en stoelen geschoven kan worden, zonder dat iemand zich zorgen hoeft te maken over slijtage van de vloer.

Vraag een offerte aan

Hoge eisen aan schoolvloeren

Een nieuwe schoolvloer is natuurlijk een flinke investering. Daarom is get goed om te weten dat de schoolvloeren van M4FOUR een lange tijd mee gaan. Voor schoolvloeren raden we dan ook onze vloer Premium PRO aan. Deze vloerkwaliteit van M4FOUR voldoet aan de strengste eisen voor duurzaamheid, onderhoudsgemak en hygiëne. Schoolvloeren moeten namelijk heel wat kunnen verdragen; honderden leerlingen lopen dagelijks over de vloer, dus het is belangrijk dat de schoolvloer slijtvast is. In een kantine wordt er daarnaast veel met stoelen of krukken geschoven. Onze schoolvloeren voldoen aan de strenge eisen die u stelt aan een schoolvloer: slijtvast, onderhoudsarm, gemakkelijk schoon te maken, hygiënisch en veilig. 

Bekijk onze vloerkwaliteiten

Projecten met een unieke schoolvloer

CARMEL COLLEGE - Emmen

HANZEHOGESCHOOL - Groningen

NHL STENDEN HOGESCHOOL - Leeuwarden

Goodbye boring flooring

Onze vloerkwaliteiten

M4 Premium E

De perfecte vloer voor evenementen en beurzen! Deze betaalbare vloer is snel leverbaar. Hiermee kan je echt een statement maken!

Bekijk product

M4 PRO

De vloeroplossing voor professionele projecten waar de hoogste eisen gesteld worden aan duurzaamheid, ondershoudsgemak en hygiëne.

Bekijk product

M4 Premium D

De Premium D is de ideale vloer voor algemeen (woon)gebruik. De vloer is praktisch in gebruik en de print wordt beschermd dankzij de aangebrachte speciale coating aan de bovenkant.

Bekijk product

M4 Premium T

Helaas is onze Premium T op dit moment niet leverbaar. Informeer bij ons naar de alternatieven. 

Bekijk product

Unieke, custom design vinyl vloeren van hoge kwaliteit

Benieuwd naar onze kwaliteiten?

Ondernemers kunnen een M4 Sample Gift Box aanvragen.

s