Goodbye to
boring flooring

MENU

Waarom kiest u voor de schoolvloeren van M4FOUR?

  • Een unieke sfeerbeleving op uw school met custom design vloeren
  • Slijtvaste en hygiënische hoogwaardige kwaliteit vinyl schoolvloeren
  • Onze schoolvloeren zijn geschikt voor honderden leerlingen per dag

THE #1 CUSTOM DESIGN FLOORING FACTORY

Schoolvloeren van M4FOUR: een prettig leerklimaat

Geen vloer heeft zo veel te verduren als een schoolvloer. Of het nu gaat om het basisonderwijs, middelbaar onderwijs of beroepsonderwijs; aan een schoolvloer worden hoge eisen gesteld. M4FOUR levert topkwaliteit schoolvloeren in unieke custom designs, die perfect aansluiten bij de stijl van de school. Het zorgt voor een unieke sfeerbeleving voor zowel de leerlingen als de docenten.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Schoolvloeren met een uniek design

Een schoolvloer hoeft niet saai te zijn

Bij M4FOUR zijn de mogelijkheden voor een schoolvloer eindeloos; met onze unieke printers kunnen we ieder design op schoolvloeren printen. Naast onze custom design schoolvloeren kunnen we u ook voorzien van gave standaard designs; u hebt keuze uit meer dan 65 bijzondere designs. Waarom zou u dan nog kiezen voor een saaie schoolvloer? 

Bekijk onze werkwijze

Nieuwe schoolvloer in de kantine, klaslokalen of aula

De vloeren van M4FOUR zijn geschikt voor diverse soorten ruimtes. Door de combinatie van een uniek design, hoge slijtweerstand en hygiëne zijn onze vloeren geschikt voor verschillende ruimtes binnen een school; of dit nu een kantine, aula of klaslokaal is. 

Hoge eisen aan schoolvloeren

Schoolvloeren moeten heel wat kunnen verdragen; honderden leerlingen lopen dagelijks over de vloer, dus het is belangrijk dat de schoolvloer slijtvast is. In een kantine wordt er daarnaast veel met stoelen of krukken geschoven. Onze schoolvloeren voldoen aan de strenge eisen die u stelt aan een schoolvloer: slijtvast, onderhoudsarm, gemakkelijk schoon te maken, hygiënisch en veilig. 

Vraag een offerte aan

Projecten met een unieke schoolvloer

CARMEL COLLEGE - Emmen

HANZEHOGESCHOOL - Groningen

NHL STENDEN HOGESCHOOL - Leeuwarden

Goodbye boring flooring

Onze 4 vloerkwaliteiten

M4FOUR Premium E

De perfecte vloer voor evenementen en beurzen! Deze betaalbare vloer is snel leverbaar. Hiermee kan je echt een statement maken!

Bekijk product

M4FOUR PRO

De vloeroplossing voor professionele projecten waar de hoogste eisen gesteld worden aan duurzaamheid, ondershoudsgemak en hygiëne.

Bekijk product

M4FOUR Premium D

De Premium D is de ideale vloer voor algemeen (woon)gebruik. De vloer is praktisch in gebruik en de print wordt beschermd dankzij de aangebrachte speciale coating aan de bovenkant.

Bekijk product

M4FOUR Premium T

De Premium T vloer is uniek. Het betreft een transparante PVC vloer waarbij de print aan de onderzijde van de vloer wordt aangebracht. Eenmaal verlijmd met de ondergrond vormt de totale dikte van de vloer (2mm) de volledige beschermlaag van de print.

Bekijk product

Unieke, custom design vinyl vloeren van hoge kwaliteit

Benieuwd naar onze kwaliteiten?

Ondernemers kunnen een M4FOUR Sample Gift Box aanvragen.

s