Goodbye to
boring flooring

MENU

Waarom kiest u voor een winkelvloer van M4FOUR?

  • Een unieke beleving voor het winkelend publiek
  • Onze winkelvloeren zijn praktisch, hygiënisch en comfortabel
  • Keuze uit meer dan 65 standaard designs winkelvloeren
  • Laat uw custom design winkelvloer door ons ontwerpen!

THE #1 CUSTOM DESIGN FLOORING FACTORY

Winkelvloer van M4FOUR, een unieke klantbeleving

Wilt u uw klanten een unieke beleving geven wanneer ze uw winkel in stappen? Denk dan aan een winkelvloer van M4FOUR! We bieden meer dan 65 unieke standaard vloerdesigns, maar zijn ook gespecialiseerd in het maken van custom design vloeren voor uw winkel! 

Met een winkelvloer van M4FOUR weet u zeker dat uw klanten met een optimale klantbeleving kunnen winkelen. Onze vloeren zijn van topkwaliteit, praktisch, hygiënisch en comfortabel.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Custom design winkelvloer

De perfecte sfeerbeleving in uw winkel

Wilt u een unieke sfeerbeleving geven aan uw klanten? Kies dan voor een winkelvloer van M4FOUR. Een gave houten vloer, maar toch makkelijk schoon te maken, veilig te belopen en slijtvast? Een gave industriële look? M4FOUR heeft keuze uit meer dan 65 prachtige standaard design winkelvloeren. Wilt u echt een bijzondere indruk achterlaten op uw winkelend publiek? Ga dan voor een custom design vloer van M4FOUR. U bepaalt zelf het design of onze eigen ontwerpers denken met u mee voor een unieke vloer voor uw winkel. 

Vraag een offerte aan   Bel ons: 085 273 01 85

De juiste vloerkwaliteit voor uw winkel

M4FOUR heeft verschillende vloerkwaliteiten voor verschillende doeleinden. Afhankelijk van de belasting op uw winkelvloer raden we u een specifiek vloertype aan. Bent u benieuwd welke vloerkwaliteit het beste aansluit bij uw winkel? Bekijk dan onze vloerkwaliteiten of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Alles over onze vloerkwaliteiten

De voordelen van een winkelvloer van M4FOUR

Bij M4FOUR vinden we een prachtige vloer belangrijk! Niet voor niets is ons motto "Goodbye to boring flooring". Maar een winkelvloer moet natuurlijk ook praktisch zijn. Daarom vertellen we graag iets over de vele praktische voordelen van onze winkelvloeren. Onze vloeren zijn gemaakt van hoogwaardig PVC. De vloeren zijn onderhoudsarm, slijtvast, krasvast, waterdicht, geluiddempend en gemakkelijk schoon te maken. Zo zijn natte schoenen, naaldhakken en winkelkarretjes zijn geen enkel probleem voor onze winkelvloeren.

Geïnspireerd? Bekijk onze custom design winkelvloeren

INTERSPORT - Roden

CAMERA NU - Amsterdam

OFFICE CENTRE - Groningen

Goodbye boring flooring

Onze vloerkwaliteiten

M4 Premium E

De perfecte vloer voor evenementen en beurzen! Deze betaalbare vloer is snel leverbaar. Hiermee kan je echt een statement maken!

Bekijk product

M4 PRO

De vloeroplossing voor professionele projecten waar de hoogste eisen gesteld worden aan duurzaamheid, ondershoudsgemak en hygiëne.

Bekijk product

M4 Premium D

De Premium D is de ideale vloer voor algemeen (woon)gebruik. De vloer is praktisch in gebruik en de print wordt beschermd dankzij de aangebrachte speciale coating aan de bovenkant.

Bekijk product

M4 Premium T

Helaas is onze Premium T op dit moment niet leverbaar. Informeer bij ons naar de alternatieven. 

Bekijk product

Unieke, custom design vinyl vloeren van hoge kwaliteit

Benieuwd naar onze kwaliteiten?

Ondernemers kunnen een M4 Sample Gift Box aanvragen.

s